Sponsers gezocht NL school

Oproep aan de in Costa Rica opererende Nederlandse bedrijven door de
initiatief groep voor de oprichting van de Nederlandse school in Costa Rica
:

Zoals u mogelijk heeft vernomen zijn wij (de initiatief groep voor de oprichting van de Nederlandse school ) druk bezig met het opzetten van een Nederlandse Taal en Cultuur school in Costa Rica.
Op basis van een voorlichtingsavond en een online poll die wij hebben gehouden, blijkt dat er zo'n 50 kinderen in geïnteresseerd zijn.
Voor de haalbaarheid van dit project zijn wij op dit moment op zoek naar bedrijven die ons zouden willen sponsoren voor de opzet van de Nederlandse school, waarmee we aanloopkosten (zoals bijvoorbeeldde aanschaf van een lesmethode) en een vliegticket voor een bevoegd docent Nederlands primair onderwijs kunnen betalen. Het betreft een eenmalig verzoek om sponsoring.
In ruil hiervoor kunnen wij het bedrijf een vermelding op de website van de Nederlandse school aanbieden en zal u genoemd worden in onze mailing aan ouders.

Daarnaast waarderen wij ook elke andere vorm van ondersteuning en zouden het geweldig vinden als u ook bereid bent mee te helpen om deze school werkelijkheid te maken. Mogelijk heeft u zelf suggesties voor andere vormen van sponsoring (in natura).
U kunt reageren door ons te bellen op telefoonnummer 60714211 of te mailen naar nl.school.cr@gmail.com

Met vriendelijke groet,

De initiatief groep voor de oprichting van de Nederlandse school