POCHO 2013

Datum: 
23 februari, 2013 - 06:00
Plaats: 
Poas
Contact: 

Renee Snijders en Ed Smit

Op 23 februari 2012 is het weer zover, dan vindt de tweede editie plaats van POCHO, het fietsevenement tegen kanker waarbij op 1 dag maximaal 8 keer de vulkaan Poas te voet of op de fiets beklommen zal worden. POCHO is een zusterevenement van de Alpe d’HuZes in Nederland, en geheel in die traditie een zero-cost evenement; alle opbrengsten gaan voor 100% naar de strijd tegen kanker. En dat wil dus zeggen dat er GEEN kosten gemaakt worden. Alles gaat belangeloos. Het concrete doel van POCHO is het bouwen van een herberg en patienteninformatiecentrum in het centrum van San Jose, waar kankerpatienten kunnen verblijven die normaalgesproken een verblijf in de hoofdstad voor hun behandeling niet kunnen betalen. Inmiddels hebben we 100.000 USD opgehaald, maar dat is nog niet genoeg....

Het bestuur van de Club Holandes steunt POCHO en heeft bij verschillende activiteiten van de Club aandacht gevraagd voor dit evenement. De organisatie van POCHO heeft dit jaar aangegeven om de gemeenschappelijke ruimte van de herberg in te willen richten ter nagedachtenis aan oud-bestuurslid Cor Theunissen die eerder dit jaar aan kanker overleed. Vandaar dat we deze oproep plaatsen, want POCHO is op zoek naar deelnemers en sponsoren, maar ook vrijwilligers om de editie van februari 2013 tot een succes te maken. Iedereen kan meedoen. Het maakt helemaal niks uit of je 1 keer omhoog gaat of 8 keer, het gaat erom dat je dat doet in de geest van al die mensen die iedere dag strijden tegen kanker.

Deelnemen aan POCHO kost 50 USD en alle donaties zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.po-8.org of klik hier voor een korte video van de eerste POCHO. (de link is:
https://vimeo.com/37745791).

 

Bedankt en GOOOOOO......POCHOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!