POCHO 2013!

GOOOOOO......POCHOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!

Dag vrienden in Costa Rica,

Ik ben Rini Teunissen, broer van Cor en benader jullie voor het volgende. Jullie zullen vast al wel eens gehoord hebben van POCHO, het ‘zusje’ van de in Nederland nu al legendarische Alpe d’HuZes. De POCHO wordt voor de tweede keer op 23 februari 2013 georganiseerd en staat voor Poas Ocho, ofwel POCHO, maximaal 8 keer de vulkaan Poas op fietsen of lopen.

Afgelopen jaar kwam de strijd tegen kanker heel dichtbij toen mijn broer Cor in Costa Rica deze ziekte had....... .

Voor Cor was helaas ‘opgeven’ de enige optie. Cor ondervond wat het betekent kanker te hebben, zowel in Costa Rica als in Nederland. Ook voor Cor’s naasten  waren het emotionele ervaringen. Het kan iedereen overkomen.

Mijn broer was in Costa Rica jarenlang het hart van de Nederlandse Vereniging in Costa Rica en erg betrokken bij allerlei sociale en maatschappelijke actviteiten, zo ook POCHO. Reden voor het bestuur van de Nederlandse Vereniging om dit jaar ‘Team Cor’ te ondersteunen. Iedereen kan meedoen en dat doe ik dus ook. Ik ben geen fietser, maar ik ga minimaal 1 keer omhoog lopen. Als aanvoerder van ‘Team Cor’. Opgeven is geen optie. Ik heb mezelf tot doel gesteld om een team samen te stellen, hopelijk samen met jullie als leden van de Nederlandse Vereniging in Costa Rica en ik hoop op tenminste 25 deelnemers.

Het doel van de POCHO is het bouwen van een herberg voor al diegenen die aan kanker lijden en van buiten de stad moeten komen.
POCHO is het enige zero-cost evenement in Costa Rica; alle opbrengsten gaan voor 100% naar de strijd tegen kanker. En dat wil dus zeggen dat er GEEN kosten gemaakt worden. Alles gaat belangeloos. Meer over de POCHO en over kanker in Costa Rica, zie
www.po-8.org

Deelnemen en sponsoren

Wil je meedoen met Team Cor met de fiets of lopend de POAS te beklimmen? Meld je dan aan via de POCHO website als deelnemer ovv Team Cor.  De deelnemersbijdrage is 50 USD of 37,50 Euro.
Wil je Team Cor financieeel ondersteunen?  Heel graag! Voor sponsoring zonder directe deelname is elk bedrag van harte welkom!

Je kunt je opgeven via www.po-8.org. Op deze pagina vind je ook de POCHO bankgegevens in Nederland en Costa Rica.

Graag tot 23 februari op de Poas vulkaan in Costa Rica!            

GOOOOOO......POCHOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!