POCHO

Goedkope tickets vanuit Nederland.... in combinatie met de POCHO???

 

Waarschijnljik zal het ook jullie niet ontgaan zijn dat in Nederland de laatste weken de organisatie ‘Inspire2Live’ vrij negatief in het nieuws is geweest. Ook wij als POCHO hebben, met pijn in het hart, de samenwerking met Inspire2Live verbroken en gaan verder als het zusje van Alpe d’HuZes.

 

Samen met Johan van der Waal (voorzitter van Alpe d'HuZes) hebben we besproken dat we met z’n allen gewoon doorgaan met het steunen van elkaars evenementen over de gehele wereld. En dus komt er ook voor de derde keer alweer de Pocho (www.pocho.info) hier in Costa Rica op 22 februari 2014. POCHO = acht (OCHO) keer de vulkaan POas te lijf.....

 

Ook zijn er op dit moment spectaculaire aanbiedingen zijn voor vluchten naar Costa Rica vanuit Amsterdam. Met Delta Airlines kun je nu voor 455 Euro op en neer vliegen (maandticket, exclusief 28 Euro reserveringskosten) in de periode rondom de derde POCHO, zaterdag 22 februari 2014. Er dient wel voor 18 oktober geboekt te worden. Voor meer informatie over deze tickets kun je contact opnemen met 1 van de deelneemsters aan de allereerste POCHO, Manon Eeken van Travel Counsellors.

 

Nog 1 keer voor de duidelijkheid, POCHO gaat qua fondsenwervingsbeleid zelfs nog een klein stapje verder dan Alpe d’HuZes. POCHO is een Zero Cost evenement. Dat wil zeggen dat wij naast de kankerbijdrage van 50 dollar geen inschrijfgeld vragen. Evenals bij de Alpe d’HuZes gaan alle inkomsten (van deelnemers en van sponsors) dus voor 100% naar ons doel, het stichten van een herberg voor Costaricaanse kankerpatienten. Mochten er vragen zijn over ons Zero Cost beleid, neem dan gerust contact met ons op.

 

En o ja, ken je nou mensen die mogelijk interesse hebben in deelname aan de POCHO (of misschien mensen die weer mensen kennen, etc...), stuur dit bericht dan vooral door.....!

 

 

Ed Smit – bestuur POCHO

 

 

 

*****************************************************************************************

Op 11 januari 2011 werd in Schipluiden in Nederland met het onthullen van het logo het officiele, Nederlandse startschot gegeven voor het evenement POCHO 2012. POCHO staat voor de vulkaan Poas in combinatie met ‘ocho’, het Spaanse woord voor ‘acht’; po-ocho wordt POCHO!
In samenwerking met de stichting Alpe Du’Zes zal op 26 februari 2012 de Poas vulkaan in Costa Rica maar liefst 8 keer bedwongen gaan worden, op de fiets welteverstaan en door zowel Costaricaanse als Nederlandse deelnemers. De opbrengsten zullen geheel ten goede komen (100%!) aan de kankerbestrijding in Costa Ricameer informatie

KOMENDE ACTIVITEITEN POCHO 2011