Sinterklaasfeest

Datum: 
4 december, 2010 - 09:30
Plaats: 
Residentie Guachipelin
Contact: 

Cor

Op zaterdag 4 december 2010  verwachten wij  weer het bezoek van de Goede Sint en zijn trouwe Zwarte Pieten bij de residentie in  Guachipelin.

Aanvang 09.30 uur.

 
Gelieve de pakjes (duidelijk voorzien van voor-en achternaam) voor de kinderen van
maandag 29 november tot en met donderdag 2 december in te leveren aan de balie van de Ambassade, vergezeld van een gesloten envelop (met naam)  met daarin een korte tekst (maximaal 5 regels) en gepast inschrijfgeld.
De inleveringstijden zijn van 09.00 tot 12.00 uur elke dag. Gelieve ook meteen een eventuele tekening in te leveren.

Wij verzoeken u indien mogelijk de kosten van het kado te limiteren tot max. Crc 9.000 en de afmetingen tot max.   60 x 40 x 20 cm.

Inschrijfgeld is Crc 6.000 per kind voor leden en Crc 9.000 per kind voor nietleden,
waarvoor zij weer een (eigen) chocoladeletter en een grote speculaaspop krijgen. 

Voor uw leidraad, de organisatie is hetzelfde als vorig jaar. Alle kinderen zullen per gezin bij Sinterklaas geroepen worden en kunnen dan met hem praten en eventueel  een liedje zingen.

Voor de kinderen bestaat er de gelegenheid tot het verven van kleurplaten. Gelieve daarmee rekening te houden wat kleding betreft.

Ze krijgen dan meteen hun speculaaspop en chocoladeletter,  maar de cadeautjes zullen pas na het vertrek van de Sint uitgedeeld worden.

Niet-leden worden verzocht zich vóór 29  november 2010  op te geven bij Cor Teunissen  2244 18 70 of  teuniscm@clubholandescr.com   met de namen en leeftijden van de kinderen. Als u geen kinderen hebt en ook het sinterklaasfeest wilt meevieren geeft u op  vóór 29 november  a.s. bij Cor i.v.m. de veiligheids voorschriften

Teksten van de sinterklaasliedjes staan op: Sinterklaasliedjes 

 Komen er nog vrienden of kennissen binnenkort over? Vraag hen of ze een paar kilo strooigoed (kruidnoten en/of schuimpjes)  willen meenemen voor het Sinterklaasfeest op 4 december. Wij vergoeden de kosten. De kinderen zullen u dankbaar zijn.

Neem contact op met de webmaster